مقدمة من:أمل علي
مدة التحضير ساعه
مدة الطهى 35 دقيقه
المكونات
5بيضات كبيرة
,1.5كوب سكر
,1.5كوب دقيق منخول,
ظرف بيكنج بودر
,ظرف فانيليا,
كوب ماء دافئ مضاف اليه ملعقة صغيرة نسكافيه(مش سخن),
3/4كوب زيت,
1/2 كوب كاكاو
الطريقة:
في بولة نضرب البيض والفانيليا والسكر ع سرعة متوسطة ونضيف الدقيق مع استمرار الخفق نضيف كوب النسكافيه ونخفق وبعدين الزيت مع استمرار الخفق والبيكنج بودر وآخر حاجة الكاكاو
ونصب الخليط في قالب مذهون بالزبدة
وع فرن سخن بدرجة حرارة 180 لمدة35 دقيقة لحد النضج
نطفي الفرن ونسيبها عشر دقايق فيه وبعدين نقلبها ع الشبك ونسيبها تبرد
الجناش
: عبارة عن150غ زبدة نذوبها ع النار هادئةونضيف 6ملاعق حليب محلي و10ملاعق كبيرة كاكاو نخلطهم كويس ونشيلهم من ع النار بسرعة ملنسيبوش يسخن كثير
يبرد شوية ونزين به الكيكة
ملاحظة
مانخفقش الكيك كثير مجرد ماتمتزج المكونات بس ومقاس الطاجين اللي عملت فيه الكيك30ولو هاتعملوها في مقفول المقاس هايكون28
— 
مرحباً بالتعليقات الجديدة .