مقدم من اية مصطفى ابراهيم
مدة التحضير ساعة
مدة الطهى 5 دقايق
المكونات
2كوب دقيق
ملح
2كوب ماء
معلقة كبيرة خميرة
معلقة صغيرة سكر
الطريقه
اخلطي كل المكونات في الخلاط لحد ما يكون معاكى خليط سائل غطى الخليط لمدة ساعه حضري قمع صغيروحطي فيه مغرفه من الخليط وسدي الفتحه من تحت بايدك وعلى الطاسه سخنه اعملي القطايف أول ماتعمل فقاعات. هدى النار عليه لحد ماتستوي وحطي الحشوة إلى تحبيه مكسرات وقفلها كويس وعلى زيت وتطلع على الشربات خفيف بارد
مديرةمجلة مملكتي أمل مسعود