اسم الوصفة :ماربيل كيك
مقدم من: إسلام عصفور
مدة التحضير: حوالى 10دقائق
مدة الطهى :حوالى 45 دقيقه
المكونات :
5 حبه بيض
معلقه صغيره فانيليا
معلقه صغيره خل
بشر ليمونه صغيره
2 كوب إلا ربع سكر
كوب زيت على سمنه
كوب فانتا برتقال
3 كوب دقيق
3 معلقه صغيره بيكنج بودر ممسوحه
رشه ملح
ربع معلقه صغيره بيكربونات الصودا
2معلقه كبيره حليب
2 ملعقة كبيرة كاكاو خام
2 ملعقة كبيرة حليب أو فانتا
الطريقة:
نضع البيض والفانيليا والخل وبشرالليمون فى الخلاط ونخفق 3 دقائق
ونضيف السكر ونخفق 3 دقائق ونضيف الزيت والسمنه ونخفق دقيقتين ونضيف الفانتا ونخفق دقيقتين
ونكون ناخلين الدقيق والبيكنج بودر والملح مرتين
نضع الخليط فى بوله ونضيف الدقيق واحده واحده ونقلب من تحت لفوق حتي انتهاء الكميه
نذوب بيكربونات الصودا فى معلقتين حليب دافى ونضيفهم على الخليط ونقلب
ونأخد ربع الخليط ونضيف عليه الكاكاو ومعلقتين حليب أو فانتا ونقلب ونكون محضرين قالب مدهون سمنه ودقيق ونضع نص الخليط الأبيض وفوقه الخليط البنى ثم باقى الخليط الأبيض وندخلها الفرن على الشبكه فى الوسط على 180 وولا يفتح عليها الا بعد 40 دقيقه نختبرها بخله لتأك من النضج ونطفئ عليها ونتركها 10 دقايق فى الفرن ونخرجها وتبرد نقلبها ونقطعها
وبألف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مقدم من: إسلام عصفور
مدة التحضير: حوالى 10دقائق
مدة الطهى :حوالى 45 دقيقه
المكونات :
5 حبه بيض
معلقه صغيره فانيليا
معلقه صغيره خل
بشر ليمونه صغيره
2 كوب إلا ربع سكر
كوب زيت على سمنه
كوب فانتا برتقال
3 كوب دقيق
3 معلقه صغيره بيكنج بودر ممسوحه
رشه ملح
ربع معلقه صغيره بيكربونات الصودا
2معلقه كبيره حليب
2 ملعقة كبيرة كاكاو خام
2 ملعقة كبيرة حليب أو فانتا
الطريقة:
نضع البيض والفانيليا والخل وبشرالليمون فى الخلاط ونخفق 3 دقائق
ونضيف السكر ونخفق 3 دقائق ونضيف الزيت والسمنه ونخفق دقيقتين ونضيف الفانتا ونخفق دقيقتين
ونكون ناخلين الدقيق والبيكنج بودر والملح مرتين
نضع الخليط فى بوله ونضيف الدقيق واحده واحده ونقلب من تحت لفوق حتي انتهاء الكميه
نذوب بيكربونات الصودا فى معلقتين حليب دافى ونضيفهم على الخليط ونقلب
ونأخد ربع الخليط ونضيف عليه الكاكاو ومعلقتين حليب أو فانتا ونقلب ونكون محضرين قالب مدهون سمنه ودقيق ونضع نص الخليط الأبيض وفوقه الخليط البنى ثم باقى الخليط الأبيض وندخلها الفرن على الشبكه فى الوسط على 180 وولا يفتح عليها الا بعد 40 دقيقه نختبرها بخله لتأك من النضج ونطفئ عليها ونتركها 10 دقايق فى الفرن ونخرجها وتبرد نقلبها ونقطعها
وبألف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .