مقدم من مطبخ مها محمد سالم
مدة التحضير ليله كامله
مدة الطهى 30دقيقه
المكونات
1دجاجه
ملح
توم بودرة
بصل بودرة
بيض
حليب
بقسماط أو دقيق
بابريكا
فلفل أسود وابيض
الطريقه
نقطع الدجاج إلى 8قطع ونتبلهم بملح وتوم وكمون وبصل وخل وليمون وتوم طول الليل واتركهم لتاني يوم في الثلاجه بعده أجهز البقسماط أو الدقيق والبيض وأضيف البهارت الثوم وببريكا وملح واخلطهم كويس وبعده أضيف الفراخ في شويه دقيقه واخفق البيض مع شويه حليب وأضيف عليه الدجاج وبعدة على الخلطه إلى عملنها البقسماط واترك الفراخ ترتاح شويه مع الخلطه في الثلاجه وجهزا زيت غزير وسخن واقلي الفراخ بس تتحمر اطلعها واقدمها مع رز وسلطه كوسلو
مديرة مطبخ مجله مملكتي هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .