مجلة مملكتي مجلة مملكتي
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

مرحباً بالتعليقات الجديدة .

دجاج كنتاكي


مقدم من مطبخ مها محمد سالم

مدة التحضير ليله كامله

مدة الطهى 30دقيقه

المكونات

1دجاجه

ملح

توم بودرة

بصل بودرة

بيض

حليب

بقسماط أو دقيق

بابريكا

فلفل أسود وابيض

الطريقه

نقطع الدجاج إلى 8قطع ونتبلهم بملح وتوم وكمون وبصل وخل وليمون وتوم طول الليل واتركهم لتاني يوم في الثلاجه بعده أجهز البقسماط أو الدقيق والبيض وأضيف البهارت الثوم وببريكا وملح واخلطهم كويس وبعده أضيف الفراخ في شويه دقيقه واخفق البيض مع شويه حليب وأضيف عليه الدجاج وبعدة على الخلطه إلى عملنها البقسماط واترك الفراخ ترتاح شويه مع الخلطه في الثلاجه وجهزا زيت غزير وسخن واقلي الفراخ بس تتحمر اطلعها واقدمها مع رز وسلطه كوسلو

مديرة مطبخ مجله مملكتي هاله طارق

عن الكاتب

maha maha

التعليقات


اتصل بنا

مبروك تم الاشتراك بنجاح فيه مجلة مملكتي سيصلك كل جديد

جميع الحقوق محفوظة

مجلة مملكتي