اسم الوصفة :كبسة الدجاج
مقدم من :مطبخ مها محمد سالم
مدة التحضير :ساعه
مدة الطهى :40 دقيقة
المكونات :
3 كوب ارز بسمتى
كوب جزر مبشور
بصل مقطع
طماطم مقطعه
فصين ثوم مفروم
فلفل اسود
قرفه خشب وبودره
كمون
ورق لورا
قرنفل
بهارات كبسه ناعم
ليمون اسود
ملعقه صلصه
ذره زعفران بودر
الطريقة:
نضع حله ونشواح الدجاج على النارمع البصل التوم والبهارات نضيف الطماطم ومعلقه صلصه وبهارات صحيحه نضيف ماء ونترك الفراخ قرب السوي نضيف الجزر والبهارات الناعمه تغلي شويه مع بعض اخرج الفراخ واحمره تحت الشوايه نضيف الرز وتترك تستوي ويقلب فى طبق التقديم ويقدم مع سلطه الدقوس
سلطة الدقوس
طماطم مبشورة
وعليها ثوم مفروم
مع فلفل حاااار
وملح وفلفل
ومعلقتين كبار خل
وعصير لمونة كبيرة
ونخلط كل المكونات مع بعض وندخلها التلاجة نص ساعة وبالهنا
مديرة مطبخ مجله مملكتي ا/هاله طارق
مقدم من :مطبخ مها محمد سالم
مدة التحضير :ساعه
مدة الطهى :40 دقيقة
المكونات :
3 كوب ارز بسمتى
كوب جزر مبشور
بصل مقطع
طماطم مقطعه
فصين ثوم مفروم
فلفل اسود
قرفه خشب وبودره
كمون
ورق لورا
قرنفل
بهارات كبسه ناعم
ليمون اسود
ملعقه صلصه
ذره زعفران بودر
الطريقة:
نضع حله ونشواح الدجاج على النارمع البصل التوم والبهارات نضيف الطماطم ومعلقه صلصه وبهارات صحيحه نضيف ماء ونترك الفراخ قرب السوي نضيف الجزر والبهارات الناعمه تغلي شويه مع بعض اخرج الفراخ واحمره تحت الشوايه نضيف الرز وتترك تستوي ويقلب فى طبق التقديم ويقدم مع سلطه الدقوس
سلطة الدقوس
طماطم مبشورة
وعليها ثوم مفروم
مع فلفل حاااار
وملح وفلفل
ومعلقتين كبار خل
وعصير لمونة كبيرة
ونخلط كل المكونات مع بعض وندخلها التلاجة نص ساعة وبالهنا
مديرة مطبخ مجله مملكتي ا/هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .