مجلة مملكتي مجلة مملكتي
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

مرحباً بالتعليقات الجديدة .

بسبوسبة بالريد فليفت


مقدم من :وفاء حسني
مدة التحضير :١٠دقايق
مدة الطهى٢٥دقيقة

المكونات

٥٠٠جرام سميد
٢٥٠جرام سكر
١٢٥جرام سكر
١٢٥جرام لبن
نصف كوب سمن بلدي
اربع معالق كبار قشطة
كوب مكسرات حسب الرغبة
لون احمر غذائي
مقادير السيرب:
اتنين كوب ماء
كوب ونص سكر
ذرة ملح ليمون
او عصرة ليمون
في حبهان ومعلقة سمن
نصف كوب جوز الهند اختياري حسب الرغبة
الطريقة:
ضعي كل من اللبن والسمن والقشطة والسكر علي النار يسخنوا ويخطلتوا ببعض
وتنزل عليهم باللون وتنزل بالخليط علي السميد وتقليبة خفيفة باطراف الاصابع
علشان مش تنسف وندهن الثانية سمن ولو حابين تقلبوها حطوا ورق زبدة افضل
وانزلي بالخليط في الصنية ويدخل فرن ساخن لمدة ٢٥علي درجة حرارة ١٨٠
والاول ندخلها خمس دقائق وطلعيها رصي عليها المكسرات ودخليها تاني إلا أن يحمر الوجهه
واول ما تطلع تكوني مجهزة السيرب يغلي علي النار مدة لا تزيد عن اربع دقائق 
ويشفي بيه البسوسبة ويكون الاتنين سخنين وغطي عليهم حتي تتشرب البسبوسة السيرب وتقدم بالهنا والشفا
مديرة مطبخ مجلة هاله طارق 

عن الكاتب

maha maha

التعليقات


اتصل بنا

مبروك تم الاشتراك بنجاح فيه مجلة مملكتي سيصلك كل جديد

جميع الحقوق محفوظة

مجلة مملكتي