مقدم من : مطبخ نهله رجب
مده التحضير : 15 دقيقه
مده الطهى : 10 دقائق
المكونات :
2 كوب دقيق
كوب زبدة طرية تكون بدرجة حرارة الغرفة
نص كوب سكر بودر
2صفار بيض
معلقه فانيليا غامقه
رشة ملح
الطريقه :
بنضرب السكر مع الزبدة حتى يفتح لونهم ويكون كريمي ونضيف البيض والفانيليا ونضرب جيدا وبعدين نضيف عليهم الدقيق مع رشه الملح ونقلب بمعلقه لحد ما الدقيق يمتزج جيدا مع الخليط وتصبح العجينة طرية وليست جامده وبعد كده تشكليها ممكن بكيس حلواني أو بماكينه البيتفور وتحطيه في صنيه الفرن وتدخليه فرن سخن ع170 درجه عشر دقايق أو ربع ساعة حسب فرنك بس مجرد ما ياخد لون من تحت تطلعيه ولما يبرد تزينيه زي ما تحبي ممكن تلزقيهم بالمربي وتزيني بشيكولاته ومكسرات اللي تحبيه .
مرحباً بالتعليقات الجديدة .