مقدم من مطبخ لمار على
مدة التحضير ساعه
مدة الطهى40دقيقه
المكونات
100جرام زبدة بحراره الغرفه
نص كوب سكر نخفقهم مع بعض
بيضيتن
معلقه نسكافيه
نصف كوب طحين منخول
معلقتين كاكاو
معلقه صغيرة بيكنج بودر
الطريقه
نضيف الزبدة وسكر نخفقهم مع بعض ونضيف عليهم بيضيتن تلو الأخرى وفانيلا والنسكافيه مذوبه في قليل ماء ساخن نضيف ربع كوب زبادي ونصف كوب نيوتيلا ونخفق نضيف نصف كوب طحين منخول مع معلقيتن طعام كاكاو بودرة وبيكنج بودر ونقلبهم مع بعض نضع الخليط في قالب مدهون ومرشوش دقيق نخبزها في فرن مسخن مسبقا على درجه حراره180 لمدة 25دقيقه نطلعها من الفرن نتركها تبرد نحط عليها نيوتلا وبندق محمص مجروش وتقدم مع كوب من القهوه
مديرة مطبخ مجلة مملكتي هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .