مقدم من / دعاء نصر
مدة التحضير / 30 دقيقه
مدة الطهي /100 دقائق
المكونات
2كوب دقيق
كوب وربع لبن
3بيضة
معلقة صغيرة بيكنج بودر
معلقة كبيرة زبدة سايحة
3معالق كبار سكر
فانليا
الطريقه
نضرب البيض واللبن والسكر والزبدة والفانليا في الخلاط جيد جدااا ونضعهم علي الدقيق والبيكنج بودر ونقلب بالمضرب جيدا حتي لا يوجد فيه اي تكتلات
ونحضر طاسة غير لاصقه ونسخنها علي النار ونمسحها مسحة خفيفة بالزيت وناخد كبشة من الخليط ونضع في نص الطاسة حتي يظهر
فقعات نقلبها علي الوش التاني كل وش حوالي 2دق
يرش عليها عسل ونضع موز و فراولة
او صوص شيكولاته او صوص كراميل حسب الرغبة
مدير مطبخ مجلة مملكتي ا/ أمل مسعود
مرحباً بالتعليقات الجديدة .