اسم الوصفة :صنيه سمك مكريل
مقدمة من: اماني دندش
مدة التحضير:٢٠دقيقه
مدة الطهي:٣٥دقيقه
المكونات:
2 كيلو سمك
2 بصلة شرايح
2 فلفل الوان شرايح
2طماطم شرايح
2 فلفل حار شرائح
جزر مبشور
ملح.. كمون.. ليمون..ثوم مفروم.. ليمون شرايح.. عصير ليمون..
الطريقة:
يغسل السمك جيدا بالليمون والماء ويصفي ثم يجفف بمناديل المطبخ ويتبل بتتبيلة السمك ويرص في الصينية او الطاجن في الارضية البصل والطماطم والفلفل وتقلب بجزء من تتبيلة السمك ويرص السمك علي الوش وننزل عليها بالليمون و عصر جزء من التتبيلة علي الوش.. ونغطيه ونضعه علي النار لمدة 15 دقيقة ثم ندخله الفرن يأخذ لون
مديرة مطبخ مجله مملكتي ا/ هاله طارق