مقدم من مطبخ عبير درويش
مده التحضير. نصف ساعه
مده الطهى ربع ساعه
المكونات
نصف كيلو لحمه مفرومه
ربع نعمله عصاج وربع نحطه مع البرغل
ممكن نضع ربع كيلو مع البرغل ونعمل نصف كيلو عصاج حسب ما تحبوه
كيس برغل الضحى نصف كيلو
بصلتين
و ٣ملاعق دقيق
البهارات ملح فلفل كوبيبه صينى جوزه الطيب ومنكترش علشان الطعم يبان
الطريقه
حنعمل نصف كميه اللحمه عصاج عادى
حننقع البرغل ربع ساعه فقط وبعدين نصفيه كويس جدا ونعصره باءيدينا كويس جدا
نضعه بمفرمه اللحمه ومعاه نصف مقدار اللحمه وبصلتين ونفرمهم مع بعض مرتين او ثلاثه والبهارات والدقيق فى الاخر
ونشكل الكوبيبه واعملها حفره ونحشبها عصاج مش كتير ونقفلها وادخلها بالثلاجه نصف ساعه ثم نقليها فى زيت ساخن وبالهنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي أ هاله طارق