طريقه عمل الارز باللبن
مقدم من شيف سحر شعراوي
مده التحضير ١٥ دقيقه
مده الطهي ٢٥دقيقه
المكونات
كيلو حليب
ربع كوب ارز
فانليا
ملعقه ونصف نشا
اربعه ملاعق سكر وطبعا الي يزود حسب الرغبه
زبيب جوزه الهند
ملعقه كريم شانتيه بودر
الطريقه
يغسل الارز جيدا ويوضع في ماء علي النار ليتم نضجه
ثم نقوم بوضع الحليب المغلي مسبقا ونقوم تقليبه الي أن يغلي وبعد نضيف السكر ونقلب
نحضر النشا والكريمه المذوبان في قليل من الحليب ونضيفهم عليه ونقلب جيدا الي أن يتم نضجه تماما نرفعه من علي النار ونبدء بصبه في الكاسات ونقوم بتزينه وبعد أن يبرد نوضعه في الثلاجه
والف هنا وشفا