تشيز كيك بالفرن
مقدم من مطبخ ام محمد الأمين
مده التحضير 35دقيقه
مده الطهي 35الي40دقيقه
المقادير
2ونص كوب بسكويت ساده مفروم
ربع كوب زبده سائله
4ملاعق لبن
3علب زبادي
كوب ونص جينه كريمي
2ملعقه دقيق
كوب سكر بودره
4بيضات حجم صغير او 3كبار
ربع معلقه فانيليا
الطريقه
احضر وعاء اضع فيه البسكويت وعليه اللبن والزبده واقلب واحضر صنيه سهله الفتح ومتوسطه الحجم وادهنها زبده واضع البسكويت واضغط عليه لعمل قاعده التشيز واضعه في التلاجه 20دقيقه ليجمد واحضر وعاء اضع فيه الجبنه واضرب جيدا واضع السكر واضرب واضع الدقيق والفانيليا واقلب واضع الزبادي واضرب جيدا ثم انزل بالبيض واحده واحده واضرب لكي تختفي الاولي تماما واخرج البسكويت واضع عليه الخليط والف الصنيه من بره بورق الفويل واضعها في صنيه فيها ماء ساخن وادخلها فرن سبق تسخينه علي حراره متوسطه واتركها تنضج ولمعرفة تمام النضج احركها اذا كانت ثبته فبهذا تكون نضجت اخرجها واتركها تبرد تماما واضعها في التلاجه 3ساعات واخرجها ازين الوجه بالكرميل او مربي اوصوص شيكولا والف هنا وشفي علي قلوبكم