اسم الوصفة :اللحم المشوى مع البصل الاورما
مقدمة من :إيمان جمال
مدة التحضير: 15 دقيقة
مدة الطهى: ساعة
المكونات:
كيلو لحم ضان
طمطماية مبشورة
بصلاية مبشورة
ملعقة توم مهروس
معلقة زبادى
ملعقة خل
بهارات لحمة
ملح وفلفل
قرن فلفل حامى مقطع
ثمرات بصل صغيرة (بصل اورما )
الطريقة :
اول نجمع كل التتبيلة فى اناء ونقلبها جيدة ثم نقوم بتتبيل اللحم بالتتبيلة وتركها فى التلاجة لمدة ساعتين
ثم نقوم بشار اللحم على الشواية فحم وبعد أن تأخذ لون جميل وتكون نضجت نصف سوا نضعها فى صينية الفرن ومعها بصل اورما متبل بتتبيلة اللحم يشوى معها
ملحوظة ممكن تقطع اللحم قطع رفيعة ولا تحتاج ان تدخل الفرن بعد الشواية
وتقدم والف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا /هاله طارق