اسم الوصفة:كفته دجاج
مقدمة من :مريم ابراهيممدة التحضير :٢٠دقيقة
مدة الطهى : ١٥ دقيقة
المكونات :
١\٢ كيلو صدور فراخ مخلية
بصلة مبشورة
بيضة
معلقتين بقسماط مطحون
ملح وفلفل
توم بودر وببريكا
بهارات كفتة
بقسماط مطحون للتغليف
زيت غزير للقلى
الطريقة :
نفرم صدور الفراخ مع البصل ونضيف عليهم كل التوابل ومعلقتين البقسماط والبيضة ونخلطهم كويس نتركها تترتاح فى التلاجة نص ساعة ونشكلها حسب الرغبة ونغلفهم بالبقسماط المطحون وتقلى فى زيت غزير وتقدم مع مكرونة او بطاطس محمرة وصحتين وهنا
مديرة مطبخ مجله مملكتي ا/هاله طارق