اسم الوصفة:تشيز كيك المانجا
مقدمه من:عبير درويش
مدة التحضير :ربع ساعه
مدة الحفظ بالثلاجه: ٤ساعات بالفريزر
المكونات :
طبقه اولى
عدد ٦باكو حجم كبير بسكويت شاء اى نوع تفضلوه
او كيك باقى عندى و ٣ملاعق كبار لبن
الطبقه الثانيه
عدد ٣ مانجا
تمن كريم شانتيه مضروب بماء او لبن مثلج
علبتين ذبادى خمس قطع جبنه كيرى او لافاش ك
نصف كوب لبن بودره
نصف كوب قشطه جاهزه او وش اللبن
سكر حسب الرغبه
ملعقتين كبار جيلاتين مذابين فى ربع كوب ماء ساخن جدا
الطبقه الثالثه الجليز
كوب عصير مانجا نضيف عليه ملعقه كبيره من الجيلاتين مذابه فى ربع كوب ماء ساخن جدا
الطريقة:
اولا نفرم البسكوت ونضع علبه اللبن ونقلبهم وممكن نضيف ملعقه من الذبده السايحه واضعهم بصينيه التشيز كيك واضغط عليهم كويس جدا واضعهم بالثلاجه
ثانيا نضرب الكريم شانتيه بماء او لبن مثلج واتركهم
اضع فى بالخلاط الزبادى لبن البودره القشطه عدد ٢مانجا كبار وسكر ونضربهم كويس جدا ثم اضيف الكريم شانتيه ضربه ثم اضيف الجيلاتين المذاب بالماء ضربه واضعهم فوق الطبقه الاولى واضعهم بالفريزر ساعتين يجمدوا
ثالثا طبقه الجليز الاخيره كوب من عصير المانجا واضيف عليه الجيلاتين المذاب بالماء الساخن واضيفهم على الطبقه الثانيه وادخلها الفريزر ساعتين
مقدمه من:عبير درويش
مدة التحضير :ربع ساعه
مدة الحفظ بالثلاجه: ٤ساعات بالفريزر
المكونات :
طبقه اولى
عدد ٦باكو حجم كبير بسكويت شاء اى نوع تفضلوه
او كيك باقى عندى و ٣ملاعق كبار لبن
الطبقه الثانيه
عدد ٣ مانجا
تمن كريم شانتيه مضروب بماء او لبن مثلج
علبتين ذبادى خمس قطع جبنه كيرى او لافاش ك
نصف كوب لبن بودره
نصف كوب قشطه جاهزه او وش اللبن
سكر حسب الرغبه
ملعقتين كبار جيلاتين مذابين فى ربع كوب ماء ساخن جدا
الطبقه الثالثه الجليز
كوب عصير مانجا نضيف عليه ملعقه كبيره من الجيلاتين مذابه فى ربع كوب ماء ساخن جدا
الطريقة:
اولا نفرم البسكوت ونضع علبه اللبن ونقلبهم وممكن نضيف ملعقه من الذبده السايحه واضعهم بصينيه التشيز كيك واضغط عليهم كويس جدا واضعهم بالثلاجه
ثانيا نضرب الكريم شانتيه بماء او لبن مثلج واتركهم
اضع فى بالخلاط الزبادى لبن البودره القشطه عدد ٢مانجا كبار وسكر ونضربهم كويس جدا ثم اضيف الكريم شانتيه ضربه ثم اضيف الجيلاتين المذاب بالماء ضربه واضعهم فوق الطبقه الاولى واضعهم بالفريزر ساعتين يجمدوا
ثالثا طبقه الجليز الاخيره كوب من عصير المانجا واضيف عليه الجيلاتين المذاب بالماء الساخن واضيفهم على الطبقه الثانيه وادخلها الفريزر ساعتين
مديرة مجلة مملكتي ا/هاله طارق