اسم الوصفة : تشيز كيك بالتوت الازرق
مقدمة من : هند ابو السعود
مدة التحضير : ١٥ دقيقة
مدة التبريد : ٤ ساعات
المكونات :
٤ باكو بسكويت دايجستف مطحون
١٠٠ جرام زبده ذائبه
٤٥٠ جرام جبنه كريمي
٤٠٠ جرام حليب مكثف
فانليا
معلقتين سكر
معلقتين عصير برتقال
نص كيلو توت ازرق
الطريقة :
نخلط البسكويت المطحون بالزبده ونفردها في قالب التشيز كيك ( هو قالب البيتزا ) وتدخل الثلاجه لمده ساعه ع الاقل
في الخلاط نخفق الجبن الكريمي لمده دقيقتين و نضيف الحليب المكثف مع الفانليا مع معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون ونخفقهم لمده دقيقتين في الخلاط
نخرج قالب التشيز كيك من الثلاجه ونضيف عليه خليط الجبن مع الحليب المكثف وندخله الثلاجه لمده ساعتين
نضيف علي التوت معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون وبواسطة المضرب الكهربي نخلطهم لمده دقيقه واحده فقط
نخرج مره اخري قالب التشيز كيك من الثلاجه و نضيف عليه التوت ويدخل مره اخري الثلاجه لمده ساعه وبالف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مقدمة من : هند ابو السعود
مدة التحضير : ١٥ دقيقة
مدة التبريد : ٤ ساعات
المكونات :
٤ باكو بسكويت دايجستف مطحون
١٠٠ جرام زبده ذائبه
٤٥٠ جرام جبنه كريمي
٤٠٠ جرام حليب مكثف
فانليا
معلقتين سكر
معلقتين عصير برتقال
نص كيلو توت ازرق
الطريقة :
نخلط البسكويت المطحون بالزبده ونفردها في قالب التشيز كيك ( هو قالب البيتزا ) وتدخل الثلاجه لمده ساعه ع الاقل
في الخلاط نخفق الجبن الكريمي لمده دقيقتين و نضيف الحليب المكثف مع الفانليا مع معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون ونخفقهم لمده دقيقتين في الخلاط
نخرج قالب التشيز كيك من الثلاجه ونضيف عليه خليط الجبن مع الحليب المكثف وندخله الثلاجه لمده ساعتين
نضيف علي التوت معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون وبواسطة المضرب الكهربي نخلطهم لمده دقيقه واحده فقط
نخرج مره اخري قالب التشيز كيك من الثلاجه و نضيف عليه التوت ويدخل مره اخري الثلاجه لمده ساعه وبالف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .