مقدم من مطبخ عبير دراويش
مده التحضير عشر دقاءق
مده الطهى ربع ساعه
المكونات
نصف كيلو جلاش
كوب لبن
بيضه
ملح فلفل ملعقه بيكنج بودر صغيره
سمنه وزيت لدهن الجلاش
الحشو
بسطرمه
مكعبات طماطم وفلفل الوان
جبنه لافاش كيرى مقطعه
جبنه تركى مبشوره
جبنه موزريلا
الطريقه
نضع ورقه جلاش بالصينيه وادهن بالسمنه والزيت نصف مقدار الجلاش ما بين كل ورقه ادهن
ثم اضع الحشو ثم اضع نصف مقدار الجلاش المتبقى وما بين كل ورقه جلاش ادهن سمنه وزيت ثم اقطع على حسب ما انا عايزه واضع اللبن معه البيضه والملح والفلفل والبيكنج بودر واقلبهم كويس واضعهم فوق الجلاش وعلى الفرن وبالهنام
مديرة المطبخ ا/ هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .