اسم الوصفة:فراخ بانيه
مقدم من: هاله طارق مديرة مطبخ مجلة مملكتي
مدة التحضير : ساعتين
مدة الطهي: 15 دقيقة
المكونات:
نصف كيلو صدور بانيه مخليه
ملح حسب الرغبه
بهارات فراخ حسب الرغبه
معلقه صغيره فلفل اسود
معلقه صغيره توم مهروس
ماء بصله مبشوره متوسطه
معلقه صغيره بابريكا
كوب زبادي
للتغليف:
بيض
دقيق +رشة بيكنج بودر +رشة نشا
بقسماط مطحون
توم بورد
بصل بودر
ملح وفلفل اسود
الطريقة:
نقوم بتتبيل البانيه بالتوابل ونضعها فى الثلاجه لمده ساعتين
ثم نخفق البيض ويتبل بالملح والفلفل الاسود
ونخلط الدقيق مع رشة بيكنج بودر ورشة نشا و( البيكنج بودر مع النشا يعطى قرمشه لذيذه )ويتبل ايضا
واخيرا نتبل البقسماط بملح وفلفل اسود وتوم وبصل بودر
نقوم بوضع الصدور فى الدقيق ثم البيض واخيرا البقسماط وترص فى صينيه وتوضع فى الثلاجه لمدة 20 دقيقة ثم تقلى فى زيت غزير تينتينحتى يصير لونها ذهبى وبالف هنا.
مقدم من: هاله طارق مديرة مطبخ مجلة مملكتي
مدة التحضير : ساعتين
مدة الطهي: 15 دقيقة
المكونات:
نصف كيلو صدور بانيه مخليه
ملح حسب الرغبه
بهارات فراخ حسب الرغبه
معلقه صغيره فلفل اسود
معلقه صغيره توم مهروس
ماء بصله مبشوره متوسطه
معلقه صغيره بابريكا
كوب زبادي
للتغليف:
بيض
دقيق +رشة بيكنج بودر +رشة نشا
بقسماط مطحون
توم بورد
بصل بودر
ملح وفلفل اسود
الطريقة:
نقوم بتتبيل البانيه بالتوابل ونضعها فى الثلاجه لمده ساعتين
ثم نخفق البيض ويتبل بالملح والفلفل الاسود
ونخلط الدقيق مع رشة بيكنج بودر ورشة نشا و( البيكنج بودر مع النشا يعطى قرمشه لذيذه )ويتبل ايضا
واخيرا نتبل البقسماط بملح وفلفل اسود وتوم وبصل بودر
نقوم بوضع الصدور فى الدقيق ثم البيض واخيرا البقسماط وترص فى صينيه وتوضع فى الثلاجه لمدة 20 دقيقة ثم تقلى فى زيت غزير تينتينحتى يصير لونها ذهبى وبالف هنا.
مرحباً بالتعليقات الجديدة .