مقدمه من :مروه محمد
مده التحضير:ساعه ونص
مدة الطهى:15دقيقه
المكونات
كيلو دقيق
و200جرام سمنه
و300جرام زيت
2معلقه كبيره خميرة فورية
ورشه ملح
و2معلقه كبيره سكر
وفانليا
وماء للعجن وسمسم للوجه
للحشو :عجوه ونحط علبها معلقه زبده وحبه قرفه
الطريقه
هنسخن السمنه والزيت علي النار يادوب يسخنوا وننزل بيهم علي الدقيق ونقلبهم ونسبهم يبردوا شويه وبعدين ندوب الخميره والسكر في كوبين ميه او كوب وتلات اربع علي حسب العجينه ونعجنهم ونسبها ترتاح نص ساعة ونشكلها كور ونحط العجوه في النص ونقفلها ونغطسها في السمسم ونكون حطين علي السمسم شويه ميه ونحطهم في صاج مدهون ونسبها ترتاح ساعه وندخلها الفرن علي الرف الوسطاني علشان تستوي وبالهنا
مديرة مجله مملكتي هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .