اسم الوصفة:سابليه
مقدمة من:امل علي
المكونات:
3.5 كوب دقيق
ربع كوب كاكاو
نص ملعقة صغيرة بيكنج بودر
1.5 كوب زبدة بدرجة حرارة الغرفة
2 صفار بيضة وبيضة كاملة
كوب سكر بودر
فانيليا
الطريقة:
نضرب الزبدة والسكر لحد مانتحصل ع قوام كريمي فاتح وضروري الزبدة بدرجة حرارة الغرفة عشان الخطوة دي مهمة
نضيف صفار البيض والفانيليا ونضرب ثم البيضة
وبعدين المواد الجافة ( الدقيق والكاكاو والبيكنج بودر نخلطهم مع بعض كويس قبل مانضيفهم)
نضيفهم ونقلب بالراحة بس مش كثير
والتشكيل حسب الرغبة
وع فرن سخن بدرجة حرارة متوسطة لحد النضج وصحتين وتسلموا ياهلنا
ملاحظة:
لو كانت العجينة لينة زيادة عن اللزوم يمكن اضافة المزيد من الدقيق الي ان تتحصلوا ع القوام المناسب
مدير مطبخ المجلة :هالة طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .