شيش طاووق كرسبي
مقدم من الشيف / امل السيد
المقادير :
صدر دجاجه مخلي من العظم
كوب زبادي بلدي
توم بودر وبصل بودر
معلقة كبيره مايونيز
ملح
فلفل
كمون
زعتر
سماق
بقسماط مجروش
بقسماط مجروش
الطريقة:
هنقطع الفراخ مكعبات ونضع عليها الزبادي والمايونيز وباقي المقادير وتترك في التلاجه لمدة ساعتين وبعد ذلك نخرجها من التلاجه وتوضع في بقسماط مجروش مضاف عليه ملح وبهارات فراخ وبعد ما نخرجها من البقسماط تشك في اعواد خشب وتقلي في زيت غزير ...
وبالهنا ....
مدير مطبخ المجلة :هالة طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .