مقدم من مطبخ أم مازن
المكونات
نصف كيلو شيكولاتة خام مقطعة قطع صغيرة
نصف كُوب كريم شانتيه خام
كُوب وربع ماء
معلقتين كبار عسل جلوكوز
معلقة صغيرة نسكافيه
معلقة صغيرة فانيليا سائلة
الطريقة:
يوضع الماء في إناء ويضاف اليه الكريم شانتيه ومعلقة النسكافيه ويوضع علي النار مع التقليب حتي الغليان ويرفع من علي النار ونضع الشيكولاتة في بولة وننزل عليها بالخليط وتغطي لمدة ٥ دقايق بدون تقليب وبعد كدة نقلبه كويس جدا ونضيف عسل الجلوكوزوممكن نستبدله بزبدة ويترك يبرد ليلة كاملة في المطبخ ويصبح جاهز للاستعمال في تزيين التورت باستعمال كيس الحلواني كما موضح في الصورة
بعتزر علي الاطالة لكن بحب أوضح كل التفاصيل لضمان نجاح الوصفة
ملاحظة:
ممكن نستعمل الجاناش بالطريقة دي بحشو التارت
مرحباً بالتعليقات الجديدة .