مقدمة من:امل علي
المقادير:
المقادير:
3بيضات
كوب سكر
نص كوب حليب
1.5 كوب زيت
1.25كوب دقيق
3ملاعق كبيرة كاكاو
فانيليا
ظرف بيكنج بودر
شوكولاتة هيرشي (قطع صغيرة)
الطريقة:
بنضرب جميع المكونات في الخلاط (ماعدا المواد الجافة) دقيقتين مش اكثر
وفِي طبق نخلط الدقيق المنخول والكاكاو والبيكنج بودر
ننزل بخليط السوائل ع خليط الدقيق ونقلب بالراحة لحد ماتمتزج المكونات
نوزع خليط الكيك ع اكواب الشاي الورقية بحيث نملي ثلثها او نصها حسب الرغبة
ونضيف ملعقة صغيرة شكولاتة هيرشي
ونضعها في فرن سخن مسبقا وع درجة180
التزيين:
صوص شكولاتة عبارة عن نص كوب سكر, نص كوب حليب ,3ملاعق كبيرة كاكاو نضربهم في الخلاط ونضيف نص كوب زيت بالراحة بحيث يكون خيط رفيع ونضرب لحد مانتحصل ع قوام كريمي
نزين بيه الكيك مع شوية سيبرنكلز
مدير مطبخ المجلة :هالة طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .