مجلة مملكتي مجلة مملكتي
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

مرحباً بالتعليقات الجديدة .

نصايح للمطبخ



كتبت ناريمان كمال

_ تبلي دقيق السمك بملح وفلفل وكمون وشطة ونشا وبيكنج بودر وقبل القلي غطسيه في ميه بسرعه عشان يطلع دهبى ومقرمش

_ العيش الفينو قبل ماتعمليه سندوتشات شيلي القلب واقطعي الحروف وحمصيهم واطحنيهم ضيفي عليهم توم بودر وبصل بودر وبابريكا وملح وفلفل ونشا وبيكنج بودر

للبانيه والفراخ المقرمشة

_ الباذنجان المخلل ضيفي نعناع ناشف مع التوم بيدى طعم جميل

_ البشاميل ضيفي جبنه مثلثات او كريمي وقشطة وجبن رومي مبشورة و٣ ملاعق مايونيز

وعلي الوش موتزريلا عشان يخلى المكرونة تطلع جامدة

_ الملوخيه ملعقة سكر وشوية كاتشب او ملعقة صلصة بتخليها مسكرة وزى العسل

_ ملعقة سكر في صلصة المكرونة عشان متعملش حموضة

_ قشر الليمون في زيت قلي السمك

_ نقع البانيه في لبن قبل التتبيلة بيكون حلو ومتشرب من اللبن

_ الشاورما اللحمة ضيفي لها قطعة ليه ضانى بتدى ريحة وطعم جميل

_ البطاطس قبل ماتحمريها اسلقيها عشر دقائق في ميه وملح بتقرمش ومش بتشرب زيت

_ قشر الليمون مش ترميه خليه عالحوض بعد ماتغسلي المواعين ادعكي بيه ايديك بيشيل السمار من صابون المواعين وبينعم الايد

_ رشة لبن بودرة علي وش البشاميل هتدى لون حلو للمكرونة

_ محشي الكرنب سخني حته زبدة وقشطة وحطيه عليه قبل ما يستوي عشان يبقى بيلمع وطعمة جميل

_ ملعقة خل في الكيك بتخليها هشة وطرية

_ عسل في تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو _ زبادي في تتبيلة البانيه بيخلية طرى ومستوى كويس

_ البتنجان المحمر خليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف

_ ملعقة بيكنج بودر في شوربة اللي هتسقي بيها الرقاق باللحمه هيبقي مقرمش ومورق

_ البطاطا المشوية واعمليها في الكيس الحراري رشي عليها سكر وتدخليها الفرن هتستوى اسرع وهتبقى حلوة

_ ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة

_ لما تشربي القهوة مترميش التفل ده سكرب هائل لبشرتك ادعكى بية وشك وايدك

_ اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا

_ الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط

_ والبسبوسة لازم عسل ابيض او عسل تقيل في العجن عشان تكون زى الجاهزة واحلى كمان

_ رشي دقيق علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش

_ سفن اب او ميرندا الكيك بيخليها هشة وجميلة

_ رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز

_ بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى

_لفي الليمون في ورق جرائد عشان يحتفظ بلونة وميعفنش

_ ملعقة بن وملعقة سكر لخلطة المحشي وابشري الطماطم متعصريهاش في الخلاط لو بتحبية نى فى نى مش متسبك بيخلى طعمة جميل

_ تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة

_ الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز

_لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي

_ إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو

_الحمام المحشي 30 دقيقة بعد غلي الميه لسلقة

الممبار 45 دقيقة لسلقة

الفراخ المحشية ساعة وربع

_ الكيس الحراري لتسوية الفراخ والبط

_ حشو الجلاش موتزريلا مع العصاج

_ الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش

_ زيت البطاطس نضفي بيه والشفاط هينضف بسرعة جدا

_ وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم

عن الكاتب

مجله مملكتي

التعليقات


اتصل بنا

مبروك تم الاشتراك بنجاح فيه مجلة مملكتي سيصلك كل جديد

جميع الحقوق محفوظة

مجلة مملكتي