مقدم من مطبخ لمياء زكريا
المقادير ::::::
2كوب دقيق مخبوزات
رشه ملح
معلقه صغيره عسل ابيض او شربات ان وجد
وميه حسب العجين مايلم تقريبا نصف كوب او اكتر على حسب الدقيق
الطريقه ::::
فى بوله كبيره يوضع الدقيق ورشه الملح ومعلقه صغيره العسل لتماسك عجين
افضل وعدم تقطيعه فى الفرد وتوضع الميه شويه ب شويه لحد لم العجينه طريه
وتعجن باليد او العجان لمده لاتقل عن 6دقايق لفرد بسهوله ونقسم منها الى 8 كور
صغيرة ونحط شويه زيت صغيرين فى البوله ونلف فيهم الكور بالزيت لتفادي نشفان العجين مننا وتترك ترتاح لمده نصف ساعه وبعدها نفرد كوره كوره سمك رفيع تري من تحتها الرخامه وتسوى على مقلاة تيفال على الوجه دقيقه وتقلب
على الوجه التانى دقيقه وتوضع فى طبق وتغطى بفوطه منديه لطريان الرقاق وممكن نزود الكميه وبعد التسويه تلف فى كيس وتحفظ فى الفريزر
وممكن اخرجها قبلها ب ساعه للحشو الصحي للاولاد وتعمل ك سندوتش للمدرسه
مرحباً بالتعليقات الجديدة .