كتبت مها محمد سالم
مدة التحضيرساعة
مدة الطهى 40
المكونات
3 x كوب زيت قلي
1 x معلقة صغيرة بابريكا
1 x كيلو بطاطس مقطع شرائح رفيعة
1 x معلقة صغيرة فلفل حامي مطحون
1 xx معلقة صغيرة ملح
1 x معلقة صغيرة بابريكا
1 x كيلو بطاطس (مقطع شرائح رفيعة
1 x معلقة صغيرة بهارات لحمة (او اي نوع تفضليه من البهارات)
الخطوات
هننقع البطاطس في ماء بارد مع الملح على الاقل لمدة نصف ساعة
هنصفي البطاطس و نرفعها في طاسة قلي فيها زيت سخن و نقليها على دفعات صغيرة لحد ما لونها يبقى ذهبي
هنخلط البهارات مع الفلفل و الملح و البابريكا و نرشهم على الشيبسي
مدير مطبخ مجلة مملكتي :أ.أمل مسعود
مدير مطبخ مجلة مملكتي :أ.أمل مسعود
مرحباً بالتعليقات الجديدة .