كتبت مها محمد
مقدم من مطبخ نهله رجب
مده الطهي :٦٠دقيقه
دجاج مشوي
المكونات
دجاجه متوسطه
كوب زبادي
بصله كبيره مبشوره
توم مفروم
فنجان صغير عصير ليمون
ومعلقه خل
معلقه كاتشب
معلقه صويا صوص
هوت صوص او شطه حسب الرغبه
معلقه كبير ملح
معلقتين بابريكا
معلقه بصل بودر
معلقه توم بودر
معلقه صغيره زنجبيل مكعب مرقه
الطريقه
نخلط التوابل مع الزبادي والبصل وتتبل الدجاج بها قبلها بيوم جيدا من الداخل و تحت الجلد واليوم التالي نشويها في الفرن في سيخ الفرن او نضعها في صنيه فرن وعندما تنضج نشعل فحمه ونضعها في فويل في الصنيه ونطفيها بمعلقه زيت ونغطي الصنيه دقيقتين وبالهنا والشفا
مدير مطبخ مجلة مملكتي :أ.أمل مسعود
مدير مطبخ مجلة مملكتي :أ.أمل مسعود
مرحباً بالتعليقات الجديدة .