مقدمه من الشيف ريري كريم
مدة التحضير / 10 دقائق
مدة الطهي / 90دقيقة
المكونات
.3بيضات
3قطع كيري او بريذدون
ملعقة ص بصل بودر
ملعقةص ثوم بودرة
ملعقةبابريكا
ربع ملعقة حبهان مطحون
نصف ملعقة ص كزبرة جافة نصف
ملعقة بهارات دجاج
ورقتين ورق لاوري
اربع حبات حبهان
ملح ربع ملعقة
فلفل اسمر ناعم
.ملعقة فلفل اسود حب
3فصوص ثوم مهروس
ملعقتين دقيق كبار
ربع كوب نشا
ربع كوب زيت ذرة
ورق فويل
ورق زبدة
نصف كيلو صدور اوبانيه مقطع قطع صغيرة جدا
وممكن نضيف شرايح الزيتون ودا اختياري
الطريقة
في اناء علي النار نضع كوب ماء ونضع الحبهان الحب بعد مانشقه وورق اللوري والبابريكا ومكعب مرق ودا اختياري ونتركهم يغلو الي ان يصل لربع كوب ونصفيه ونتركه جانبا
في الخلاط نضع البيض والجبنة الكيري والزيت والبهارات كلها ونضرب ونضع قطع الدجاج اكيد هايكون تقيل علي الخلاط نضيف مية الحبهان علي الخليط ونضرب جيدااا
نحضر ورق الزبدة ونضع الخليط ونلفه روول ونحكم الغلق من الطرفين كآنك بتقفلي بونبوناية
ونضع الرول ونلفه بالفويل ايضا ونقفله من الطرفين جيدااا
نكون مجهزين حلة بها ماء مغلي وعلي النار ونضع الرول ونعد من اول ماوضعناه لغاية ساعة وتلت بالظبط
وبعد كدا نخرجه يبرد ونضعه في اناء وندخله في التلاجة والافضل تاني يوم يقطع ويقدم بالهنا والشفا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي أ هاله طارق