اسم الوصفة : رول البيض الدايت
مقدمة من : هند ابو السعود
مدة التحضير : ١٠ دقائق
مدة الطهي : ٥ دقائق
المكونات:
٢بيضه
رشه ملح
رشه شطه
فلفل اسود
بابريكا
فلفل رومي اخضر واحمر
نص حبه طماطم
جنبه شيدر لايت
خيار
نص معلقه زيت ريتون
الطريقة :
نسخن طاسه تيفال وعليها نص معلقه زيت زيتون ونخلط البيض بالملح والشطه والفلفل الاسود والبابريكا ونخفقهم مع بعض
نضيف البيض علي الزيت في النار حتي تمام النضج
ثم نقطع الفلفل الالوان ونصف حبة الطماطم ونضفهم علي البيض وعليهم الجبنه الشيدر اللايت ونغلق البيض علي شكل رول ونتركه قليلا علي النار ثم يقدم في طبق التقديم مع خيار للتزين وعليه بابريكا او شطه و بالف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مقدمة من : هند ابو السعود
مدة التحضير : ١٠ دقائق
مدة الطهي : ٥ دقائق
المكونات:
٢بيضه
رشه ملح
رشه شطه
فلفل اسود
بابريكا
فلفل رومي اخضر واحمر
نص حبه طماطم
جنبه شيدر لايت
خيار
نص معلقه زيت ريتون
الطريقة :
نسخن طاسه تيفال وعليها نص معلقه زيت زيتون ونخلط البيض بالملح والشطه والفلفل الاسود والبابريكا ونخفقهم مع بعض
نضيف البيض علي الزيت في النار حتي تمام النضج
ثم نقطع الفلفل الالوان ونصف حبة الطماطم ونضفهم علي البيض وعليهم الجبنه الشيدر اللايت ونغلق البيض علي شكل رول ونتركه قليلا علي النار ثم يقدم في طبق التقديم مع خيار للتزين وعليه بابريكا او شطه و بالف هنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .