اسم الوصفة :ورق عنب
مقدم من :هاله طارق
مدة التحضير :45 دقيقة
مدة الطهي :30 دقيقة
المكونات :
ورق عنب
ارز
طماطم مبشوره
بصل مبشور
بقدونس وشبت وكسبره خضره مفرومين
توم مفروم
ملح
فلفل اسود
توم بودر
بصل بودر
رشة قرفه
بابريكا
شطه حسب الرغبه
حلقات بطاطس
الطريقة :
نضع اي ماده دهنيه حسب الرغبه فى إناء علي النار ونضيف البصل نقلبه قليلا ثم نضيف الثوم المفروم ونقلب
نضع الطماطم المبشوره والتوابل كلها وممكن تضيفى معلقة صلصله واخيرا نضيف الارز ونقلب كل المكونات ونضيف ماء ونسوي الأرز نصف تسوية
وبعد رفعه من علي النار نضع الخضره ونكون حضرنا ورق العنب نضيفا وتم وضعه في ماء مغلي حتي يغير لونه وننشله
نحضر وعاء مدهون بالزيت ونضع شرائح بطاطس ونلف ورق العنب ونرصع حتي الانتهاء وع الوجه شرائح ليمون وشرائح ثوم ونغطيه بالشوربه افضل شوربه مع المحاشي الطيور بانواعها.
يترك حتي تمام النضج وفى نضف التسويه يمكن نزع شرائح الليمون ثم يقدم وبالهنا.
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مقدم من :هاله طارق
مدة التحضير :45 دقيقة
مدة الطهي :30 دقيقة
المكونات :
ورق عنب
ارز
طماطم مبشوره
بصل مبشور
بقدونس وشبت وكسبره خضره مفرومين
توم مفروم
ملح
فلفل اسود
توم بودر
بصل بودر
رشة قرفه
بابريكا
شطه حسب الرغبه
حلقات بطاطس
الطريقة :
نضع اي ماده دهنيه حسب الرغبه فى إناء علي النار ونضيف البصل نقلبه قليلا ثم نضيف الثوم المفروم ونقلب
نضع الطماطم المبشوره والتوابل كلها وممكن تضيفى معلقة صلصله واخيرا نضيف الارز ونقلب كل المكونات ونضيف ماء ونسوي الأرز نصف تسوية
وبعد رفعه من علي النار نضع الخضره ونكون حضرنا ورق العنب نضيفا وتم وضعه في ماء مغلي حتي يغير لونه وننشله
نحضر وعاء مدهون بالزيت ونضع شرائح بطاطس ونلف ورق العنب ونرصع حتي الانتهاء وع الوجه شرائح ليمون وشرائح ثوم ونغطيه بالشوربه افضل شوربه مع المحاشي الطيور بانواعها.
يترك حتي تمام النضج وفى نضف التسويه يمكن نزع شرائح الليمون ثم يقدم وبالهنا.
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق
مرحباً بالتعليقات الجديدة .