مقدم من مطبخ / توتا مراد
البتيفور:
285 جرام دقيق مايعادل 2 كوب دقيق وشيلي منه 2 معلقه ونص كبيره ولو عايزينه بالشوكولاته نشيل ربع كوب دقيق ونزود بداله كاكاو خام
250 جرام زبده مايعادل كوبايه وعليها كمان معلقه ك
75 جرام سكر بودره ما يعادل 7 معالق ونص كبيره
2 بيضه وتكون دافيه
ومعلقه ص ممسوحه فانيلا
الطريقه:
هنضرب زبده وسكر
285 جرام دقيق مايعادل 2 كوب دقيق وشيلي منه 2 معلقه ونص كبيره ولو عايزينه بالشوكولاته نشيل ربع كوب دقيق ونزود بداله كاكاو خام
250 جرام زبده مايعادل كوبايه وعليها كمان معلقه ك
75 جرام سكر بودره ما يعادل 7 معالق ونص كبيره
2 بيضه وتكون دافيه
ومعلقه ص ممسوحه فانيلا
الطريقه:
هنضرب زبده وسكر
ننزل البيض تدريجيا ومع اخر بيضه نزود الفانيلا
كده زى الفل
ناعمه وهشه جداااا
ويتشال فى علبه ويفضل تكون معدن ولو علبه بلاستيك حطو معاها لقمه فينو عشان تمتص الرطوبه ومتخليش البتيفور طري...وكل سنه وانتو طيبين يارب
مرحباً بالتعليقات الجديدة .