مجلة مملكتي مجلة مملكتي
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

مرحباً بالتعليقات الجديدة .

فخدة مخلية محشية ورق العنب

اسم الوصفة:فخدة مخلية محشية ورق العنب
مقدمة من : وفاءحسني
مدة التحضير :٦٠دقيقة
مدة التسوية:١٢٠دقيقة او اكثر حسب  نضج اللحمه

المكونات:
فخدة خروف مخلية من العضم
بصلة كبيرة مفرومه معلقة كبيرة ملح
معلقك صغيرة (فلفل اسمر +قرفة بودر+توم بودر+بصل بودر+بابريكا+جوزة الطيب+حبهان بودر)
روز ماري وورق لورا
معلقتين كبار دبس رومان
محشي ورق عنب
 معلقتين  زبدة ومعلقتين زيت

الطريقة :
تبلي الفخدة جيدا بالبصل والتوابل ويفضل انها تبات في التتبيلة
واخشي مقدار من ورق العنب وسويه في حاله زي اي محشي عادي
جهزيالفخدة وافرديها ورصعي جواها ورق العنب   واقفلي الفخدة عليها واربطيها بحبل
جيدا
هاتي حلة كبيرة علي النار وحطي فيها الزبدة والزيت  وحطي الفخدة في الحلة تاخد صدمة علي النار وتاخد لون مميز علي كل الجوانب نفس فكرة اللحمة الباردة
وزوديها لتر ماء مغلي واتركيها علي النار وتكون هادية
بعد كدا طلعيها لفيها في فويل وحطيها في الفرن علي درجة حرارة ٢٠٠ حتي تمام النضج
وتقدم بالهنا والشفا.

مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق

عن الكاتب

Unknown

التعليقات


اتصل بنا

مبروك تم الاشتراك بنجاح فيه مجلة مملكتي سيصلك كل جديد

جميع الحقوق محفوظة

مجلة مملكتي