مجلة مملكتي مجلة مملكتي
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

مرحباً بالتعليقات الجديدة .

اسبونج شيكولاته

مقدم من مطبخ سارة محمد


مقدم من مطبخ / سارة محمد 

اسبونج شيكولاته 

المقادير : 

كريم شانتيه خام 

باستيري 

لبن مكثف 

شيكولاته 

ودخلته الفرن. فتحت دولاب المطبخ طلعت كريم شانتيه خام وباستيري ولبن مكثف وشيكولاته.

الطريقة : 

طلعت بوله غويطه حطيت فيها كريم شانتيه وكريم باستيري ولبن مكثف وشغلت المضرب بقي بيكون خليط مش متماسك اوي ومش سايل. 

ركنته وعملت جناش. 

المقادير جناش : 

كريمه حلويات 

3شيكولاته خام 

مكعب زبده 

عين جمل 


الطريقه : 

حله حطيت فيها كريمه حلويات دفتها وكسرت عليها شيكولاته خام .

بقي جناش ورميت فيه كبشه عين جمل.

طلعت الاسبونج من الفرن برد تماما حطيت الكريمه وساوتها كويس وصبيت الجناش ودخلته التلاجه 


المقادير:

ربع كيلو اسبونج شيكولاته

3بيض

مكعب زبده

نص كوب لبن

معلقه محسن جل


ضربتهم كويس اوي.


-مقادير الكريمه : 

. نص كوب

كريم شانتيه خام 

ونص كوب باستيري 

ونص علبه لبن مكثف. 


عن الكاتب

Aye efat

التعليقات


اتصل بنا

مبروك تم الاشتراك بنجاح فيه مجلة مملكتي سيصلك كل جديد

جميع الحقوق محفوظة

مجلة مملكتي