مقدم من مطبخ / سارة محمد
اسبونج شيكولاته
المقادير :
كريم شانتيه خام
باستيري
لبن مكثف
شيكولاته
ودخلته الفرن. فتحت دولاب المطبخ طلعت كريم شانتيه خام وباستيري ولبن مكثف وشيكولاته.
الطريقة :
طلعت بوله غويطه حطيت فيها كريم شانتيه وكريم باستيري ولبن مكثف وشغلت المضرب بقي بيكون خليط مش متماسك اوي ومش سايل.
ركنته وعملت جناش.
المقادير جناش :
كريمه حلويات
3شيكولاته خام
مكعب زبده
عين جمل
الطريقه :
حله حطيت فيها كريمه حلويات دفتها وكسرت عليها شيكولاته خام .
بقي جناش ورميت فيه كبشه عين جمل.
طلعت الاسبونج من الفرن برد تماما حطيت الكريمه وساوتها كويس وصبيت الجناش ودخلته التلاجه
المقادير:
ربع كيلو اسبونج شيكولاته
3بيض
مكعب زبده
نص كوب لبن
معلقه محسن جل
ضربتهم كويس اوي.
-مقادير الكريمه :
. نص كوب
كريم شانتيه خام
ونص كوب باستيري
ونص علبه لبن مكثف.
مرحباً بالتعليقات الجديدة .