مقدم من مطبخ / سارة محمد
بتبقي حلوة اوي اوي لو اتعملت بسمن بلدي
المقادير بسيطة وسهلة يلا نعجن :
2كوب دقيق
1 كوب سمن بلدي
نص كوب سكر بودر
تكة فانيلا .
الطريقة
في العجان او بوله نضرب السكر مع السمن والفانيلا لغاية السكر ما يدوب ولونه يبقي كريمي
نزود الدقيق ونعجن ونلم العجينة وبتبقي عجينة ناعمه
ونشكلها كور صغيره في صينيه او صاج ونحط عل وشها اي نوع مكسرات فسدق بندق لوز
ولو مافيش يبقي خدي حته عجينه صغيره وحته عليها كاكاو وقطعيها كور صغننه اوي وحطيها عل الغريبه
بديل للمكسرات تدخل فرن هادي ونخلي بالنا الغريبه مش بتحمر بيبقي لونها فاتح
ولو مافيش يبقي خدي حته عجينه صغيره وحته عليها كاكاو وقطعيها كور صغننه اوي وحطيها عل الغريبه
بديل للمكسرات تدخل فرن هادي ونخلي بالنا الغريبه مش بتحمر بيبقي لونها فاتح
الف هنا
مرحباً بالتعليقات الجديدة .