مقدم من مطبخ / سارة محمد
المقادير :
عدس
خضار
بصل
طماطم
جزر
ثوم
مكعب ماجي
ملح ، كمون
الطريقة :
طلعت كيس عدس وحلة ومصفاة
غسلت العدس وسبته يتصفي كويس.
حضرت الحله وحطيت فيها مياه. طلعت خضار وغسلته بصل وطماطم وجزر وقطعتهم 4 انصاص وحطيت العدس والخضار في الحله مع فصوص توم متقشرة ومكعب ماجي وملح وكمون وعل نار وسط سبتهم لحد ما استوا
شغلت الهاند بلندر وضربتهم كويس وغلوة وقغلت النار
لو عايزين شعيريه جوا الشوربه. تتحمر في حله وتتضاف للشوربه ونهدي النار وهتستوي
مقادير الشوربه.
كوب عدس.
طماطمية
وبصله كبار
و2جزرة
و3فصوص توم
. ملح كمون.
مكعب ماجي.
العيش المحمر:
عيش شامي او سوري او لبناني
يتقطع حسب الرغبه ويتحمر في زيت ساخن ويطلع على مناديل ورشه ملح
مرحباً بالتعليقات الجديدة .