اسم الوصفة : صينية بطاطس مبشورة باللحمة المفرومة
مقدمة من : مروة فؤاد
مدة التحضير : ١٠ دقايق
مدة الطهي : ٢٠ دقيقه
المكونات:
٣ حبات بطاطس
٢ بيضه
٢ فلفل اخضر
حبة طماطم مقطعه مكعبات
ملح و فلفل و جنزببل
٢ معلقه دقيق
بيكنج بودر معلقه
جبن رومي مبشور و شيدر و موتزيرلا
لحم مفروم متعصج ٤ معالق و ممكن تستبدليه بخضار او دجاج حسب الرغبه وممكن من غير
الطريقة :
نبشر البطاطس و نضيف عليها بيضتين و زيتون و فلفل اخضر و طماطم مكعبات و ملح و فلفل اسود و جنزبيل و ٢ معلقة دقيق و معلقه
بيكنج بودر و نقلبهم جيدا ثم نضع جبنه رومي مبشورة و شيدر و موتزيرلا و نقلب جيدا وندهن صينية بقليل من الزيت و نضع بها
البطاطس و ندخلها الفرن تقريبا ٢٠ دقيقه و نضعها تحت الشواية حتي يحمر الوجه واخيرا نطفئ الفرن ونضيف الموتزيرلا ونتركها داخله
حتي تسيح وتقدم و بالهنا
مقدمة من : مروة فؤاد
مدة التحضير : ١٠ دقايق
مدة الطهي : ٢٠ دقيقه
المكونات:
٣ حبات بطاطس
٢ بيضه
٢ فلفل اخضر
حبة طماطم مقطعه مكعبات
ملح و فلفل و جنزببل
٢ معلقه دقيق
بيكنج بودر معلقه
جبن رومي مبشور و شيدر و موتزيرلا
لحم مفروم متعصج ٤ معالق و ممكن تستبدليه بخضار او دجاج حسب الرغبه وممكن من غير
الطريقة :
نبشر البطاطس و نضيف عليها بيضتين و زيتون و فلفل اخضر و طماطم مكعبات و ملح و فلفل اسود و جنزبيل و ٢ معلقة دقيق و معلقه
بيكنج بودر و نقلبهم جيدا ثم نضع جبنه رومي مبشورة و شيدر و موتزيرلا و نقلب جيدا وندهن صينية بقليل من الزيت و نضع بها
البطاطس و ندخلها الفرن تقريبا ٢٠ دقيقه و نضعها تحت الشواية حتي يحمر الوجه واخيرا نطفئ الفرن ونضيف الموتزيرلا ونتركها داخله
حتي تسيح وتقدم و بالهنا
مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق