مجلة مملكتي مجلة مملكتي
recent

آخر الأخبار

recent
random
جاري التحميل ...

صينية بطاطس مبشورة باللحمة المفرومة

اسم الوصفة : صينية بطاطس مبشورة باللحمة المفرومة

مقدمة من : مروة فؤاد

مدة التحضير : ١٠ دقايق

مدة الطهي : ٢٠ دقيقه

المكونات:
٣ حبات بطاطس

٢ بيضه

 ٢ فلفل اخضر

حبة طماطم مقطعه مكعبات

ملح و فلفل و جنزببل

 ٢ معلقه دقيق

بيكنج بودر معلقه

 جبن رومي مبشور و شيدر و موتزيرلا

لحم مفروم متعصج ٤ معالق و ممكن تستبدليه بخضار او دجاج حسب الرغبه وممكن من غير

الطريقة :
نبشر البطاطس و نضيف عليها بيضتين و زيتون و فلفل اخضر و طماطم مكعبات و ملح و فلفل اسود و جنزبيل و ٢ معلقة دقيق و معلقه

 بيكنج بودر و نقلبهم جيدا ثم نضع جبنه رومي مبشورة و شيدر و موتزيرلا و نقلب جيدا وندهن صينية بقليل من الزيت و نضع بها

البطاطس و ندخلها الفرن تقريبا ٢٠ دقيقه و نضعها تحت الشواية حتي يحمر الوجه واخيرا نطفئ الفرن ونضيف الموتزيرلا ونتركها داخله

حتي تسيح وتقدم و بالهنا

مديرة مطبخ مجلة مملكتي ا/هاله طارق

عن الكاتب

Unknown

التعليقات


اتصل بنا

مبروك تم الاشتراك بنجاح فيه مجلة مملكتي سيصلك كل جديد

جميع الحقوق محفوظة

مجلة مملكتي