ارز الريزو مع تشيكن استربس
مقدم من : شيرى عمر
مدة التحضير : 15 دقيقه
مدة الطهى : 30 دقيقه
المكونات :
دجاج فيليه شرائح طوليه
ارز ، بصله قطع صغيرة
3 فصوص ثوم
ربع كوب كاتشاب
ملعقتين هوت صوص
صوص باربكيو
شوربه ومكعب مرقه
ملح ، فلفل ، فصين حبهان ، ورقه لورا
الطريقه :
نضع البصل في ملعقتين زيت مع سمن وحبهان واللورا ونقلب ثم الارز ثم نضع الكاتشاب والهوت صوص والثوم ونقلب ونضع الشوربه والمرقه والملح يغلي الخليط ثم نهدأ النار الي ان ينضج الارز نقوم بتقديمه ونضع عليه صوص الباربكيو والدجاج .
طريقه التشيكن استربس
نضع الدجاج في تتبيله نضرب بصله مع فلفله خضرا وفصين ثوم وعصير نصف ليمونه وملح وفلفل وجوزة الطيب وبابريكا ونتركها في التتبيله اربع ساعات علي الاقل ثم نضعها في دقيق مبهر ثم بيض وبقسماط مبهر عليه بابريكا وفلفل وملح وثوم بودره وبصل بودرة ونضعهم فى الفريزر نصف ساعه ويقلي فى زيت غزير ثم يقدم مع ارز الريزو .
مرحباً بالتعليقات الجديدة .