مقدم من مطبخ / سارة محمد
المقادير :
كنافه
عسل
كريم شانتية
كوب زبادي
قشطه
كيس ايس كريم بودره مانجا
لبن
الطريقه :
كنافه متقطعه قطعه صغننه متحمره في الزبد او السمن على نار هاديه عشان تديني لون دهبي وبعد ما تتحمر بسقيها بعسل بارد جدا جدا جدا. بحضر الكريمه كريم شانتيه عليه كوب زبادي عادي او زبادي مانجا وقشطه وكيس ايس كريم بودره مانجا ولبن قليل ساقع وبضربهم كويس اوي اوي وبجيب البيركس وبحط طبقه كريمه طبقه كنافه طبقه كريمه وعل الوش قطع مانجا وزينتها بالعنب الاحمر ❤
مرحباً بالتعليقات الجديدة .